Partner

Har du fat i virksomheder, der mangler en systematiseret tilgang til compliance og dokumentation, og ønsker du at fastholde kontakten med disse virksomheder, selv efter de overgår til en digital løsning?

Som partner ved compliancelog foregår dialogen med virksomheden gennem dig. Du fakturerer dine egne kunder og betaler én gang samlet for samtlige licenser.

Incitamentstrappe

Som partner får du en fast rabat på de licenser, som dine kunder køber.

30%

Op til 100
licenser

35%

100-300
licenser

40%

300+
licenser

Rådgiverlogin

Som partner bliver de virksomheder, som du har henvist tilknyttet din bruger. Du har dermed mulighed for at tilgå kunders systemer direkte, såfremt der er behov for hands-on rådgivning. Intet behov for løbende revidering af dokumenter, kortlægning eller risikovurderinger over mail – alt foregår direkte i systemet.

Ubegrænset adgang compliancelog systemet samt teknisk support

Som partner får du selvsagt en ubegrænset adgang til din egen virksomhed. For hvorfor anbefale noget, man ikke selv benytter? En partneraftale omfatter ubegrænset adgang til compliancelog systemet inklusiv fremtidige plugins. Partnere vil derudover have gratis adgang til ERFA-møder eller arrangementer afholdt af compliancelog.

Og det bedste? En partner-løsning med os er gratis!